Linkuri accesibilitate

Statele Unite, îngrijorate de deteriorarea echilibrului democratic, trimit un emisar în România


Philip H. Gordon va exprima îngrijorarea față de recentele acțiuni guvernamentale ce amenință controlul şi echilibrul democratic.


Biroul purtătorului de cuvânt al Departamentului de Stat de la Washington a dat publicității o declarație în care anunță că asistentul secretarului de stat american pentru probleme europene şi eurasiatice, Philip H. Gordon, va sosi la Bucureşti în data de 12 august unde se va întîlni cu înalte oficialități guvernamentale, pentru a discuta îngrijorările pe care Statele Unite le au în privința recentelor acțiuni guvernamentale ce amenință controlul şi echilibrul democratic şi slăbesc instituțiile independente.

Philip H. Gordon
Philip H. Gordon
Philip H. Gordon se va întîlni de asemenea cu reprezentanți ai societății civile şi ai comunității de afaceri penru a discuta rolul pe care activitatea lor îl joacă în întărirea valorilor democratice şi a principiilor care unesc comunitatea transatlantică.

Înalta oficialitate americană va veni la Bucureşti din Turcia, unde are programate convorbiri cu oficialități guvernamentale turceşti şi cu activişti sirieni.
  • 16x9 Image

    Lucian Ştefănescu

    Lucian ȘTEFĂNESCU (născut la Cluj în 1959), ziarist, corespondent la Biroul RFE/RL de la București (din 1991) și apoi redactor în Serviciul românesc al Europei Libere de la Praga.

XS
SM
MD
LG