Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova şi în lume


La Chișinău este așteptat premierul Poloniei, Donald Tusk; adjuncta secretarului de stat american Victoria Nuland se află la Kiev; dezbatere la Strasbourg despre viitorul relațiilor UE-Armenia; la Berlin începe Festivalul Internațional de Film.

La Chișinău este așteptat astăzi în vizită premierul Poloniei, Donald Tusk.

La Tighina are loc astăzi ședința Comisiei Unificate de Control care supraveghează zona de securitate de pe Nistru.

Banca Națională a Moldovei dă publicității la Chișinău un nou raport asupra inflației.

Coaliţia Civică pentru Alegeri Libere şi Corecte va marca astăzi la Chișinău Ziua Internaţională a Alegerilor prin lansarea unui nomenclator al problemelor stringente din domeniul electoral.

La Kiev se află în vizită adjuncta secretarului de stat american Victoria Nuland pentru a încerca să medieze un acord de depășire a crizei între putere și opoziție.

În marginea sesiunii plenare a Parlamentului European de la Strasbourg, are loc o dezbatere despre viitorul relațiilor între Uniunea Europeană și Armenia, în cadrul comitetului interparlamentar de cooperare.

La Berlin, cancelara germană Angela Merkel se întâlnește cu premierul din Luxembourg, Xavier Bettel.

La Bruxelles, președintele Consiliului European, Herman Van Rompuy se întâlnește cu noua șefă a guvernului din Letonia, Laimdota Straujuma.

La Atena, președinția greacă a Uniunii Europene organizează o conferință cu genericul ”Ai curaj să fii pentru democrație”.

La Berlin începe astăzi Festivalul Internațional de Film.
XS
SM
MD
LG