Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „PentruEA.md”


Invitata serii este Nadia Darie de la revista online „PentruEA.md”.

„PentruEA.md nu cred că revine din vacanţă pentru că am fost prezenţi pe tot parcursul sărbătorilor de iarnă. Să zicem că revenim cumva mai deosebit, în forţă, cu istorii noi, cu personaje deosebite, cu modele de viaţă şi cu oameni publici care vă interesează şi pe voi.

O să aflaţi ce au mai făcut artiştii, dar şi jurnaliştii de pe la noi, unde şi-au petrecut vacanţele albe, pe ce vârfuri de munte sau pe ce insule, cum şi-au plimbat copiii sau cum au sărbătorit împreună cu copiii lor.

Principiile cele mai importante din educaţia copiilor încă din Sparta Antică valabile şi pentru aceste zile o să le regăsiţi la categoria „Mame copii”.

Avem o istorie deosebită a unor moldoveni care au iniţiat în Polonia o afacere cu nume franţuzesc. Detalii le găsiţi pe „PentruEA.md”. O să vedeţi şi câteva femei născute până în anul 1900 care încă mai trăiesc.

Noul video clip al Darei cu declaraţii în exclusivitate îl puteţi urmări tot pe site-ul nostru. Iar bărbaţii pot admira prima colecţie de rochii de noapte creată în Moldova şi cele mai subţiri talii din lume.

Şi ultimul lucru care cu siguranţă o să va atragă sunt şapte elemente indispensabile organismului anume după sărbători. Ele vă ajută la detoxificare. Toate pe PentruEA.md – revista femeilor cu personalitate.”

XS
SM
MD
LG