Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Panorama


O trecere în revistă cu ziaristul Vladimir Torik.



Vineri, 18 aprilie, ziarul „Panorama” va publica o retrospectivă amplă a evenimentelor din această săptămână. O atenţie deosebită este acordată adunării etnicilor bulgari din Taraclia. În articolul semnat de Petru Şoşevkov sunt descrise în amănunte cerinţele etnicilor bulgari adresate autorităţilor de la Chişinău. De asemenea, o atenţie deosebită este acordată pretenţiilor autorităţilor din Găgăuzia faţă de autorităţile centrale.

La şedinţa Parlamentului din această săptămână au fost adoptate noi reguli de plată a salariilor şefilor întreprinderilor de stat. Despre mărimea salariilor pe care le vor ridica acum conducătorii întreprinderilor de stat a scris Chira Solovieova.

Este un lucru ştiut că actualmente o mai mare atenţie este acordată domeniului educaţiei, economiei, dar nu culturii şi teatrelor. Despre ce se întâmplă în unicul teatru naţional găgăuz, a scris Natalia Cebotari.

Deoarece primăvara cele mai mari societăţi pe acţiuni îşi declară veniturile şi pierderile, în materialul „Pierderile suportate de giganţii de pe piaţa energetică”, jurnaliştii de la Panorama au analizat care societăţi pe acţiuni au avut cele mai mari venituri în anul 2013.
  • 16x9 Image

    Tamara Grejdeanu

    Sunt parte din echipa Europei Libere din 2012 și în cei mai mulți ani de când sunt aici am povestit la radio despre oameni și preocupările lor, am scris despre educație, justiție și drepturile omului. În 2022 am trecut în departamentul digital și alături de cei mai faini colegi, sper că facem o treabă bună la moldova.europalibera.org.

XS
SM
MD
LG