Linkuri accesibilitate

Protestatari în centrul Chișinăului
Protestatari în centrul Chișinăului

LIVE BLOG Proteste la Chișinău împotriva Guvernului Filip

Chemați de liderii Platformei DA și ai formațiunilor PSRM și Partidul Nostru, mii de oameni cer din nou în stradă anularea învestirii Guvernului Filip și alegeri anticipate.

16:09 22.1.2016

Declarații de integritate semnate de membrii Cabinetului Filip

Presa publică declarațiile de integritate pe proprie răspundere pe care membrii Guvernului Filip susțin că le-au semnat pe 20 ianuarie, înainte ca în Parlament să fie prezentată componența Cabinetului Filip și programul de activitate.

16:01 22.1.2016

Vlad Filat neagă că ar fi telefonat vreun deputat PLDM să-i ceară să voteze Guvernul

15:58 22.1.2016

Traseu pe la Penitenciarul nr.13

De la Ministerul Apărării, protestatarii s-au îndreptat înapoi spre PMAN. Au declarat că vor trece pe la Penitenciarul nr.13, „să vadă ce face Vlad Filat” (fostul premier deținut acolo) și să ceară eliberarea ex-deputatului Grigore Petrenco și a membrilor grupului presupus a fi extremist „Antifa”, reținuți în în timpul protestilor din toamnă.

15:46 22.1.2016

Putin a discutat despre „tensionarea situației politice interne” în Moldova

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a discutat cu membrii permanenţi ai Consiliului de Securitate al Rusiei despre “tensionarea situaţiei politice interne” în Republica Moldova, a anunţat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al liderului de la Kremlin, transmite agenția rusă TASS, citată de RBK.RU.

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin

La şedinţă au mai participat premierul rus, Dmitri Medvedev, preşedintele Dumei de Stat şi cel al Consiliul Federaţiei Ruse, Serghei Narîşkin şi Valentina Matvienko, secretarul Consiliului de Securitate, Nikolai Patruşev, şi adjunctul său, miniştrii Apărării şi de Interne, şeful Serviciului Federal de Securitate (FSB) şi ai Serviciului de Informaţii Externe, precum şi membrul permanent al Consiliului, Boris Grîzlov.

Încarcă mai mult

XS
SM
MD
LG