Linkuri accesibilitate

Candidatul PSRM la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a susținut un briefing de presă
Candidatul PSRM la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a susținut un briefing de presă

LIVE BLOG Igor Dodon se declară câștigător al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova: „Voi fi președintele tuturor”

Candidatul PSRM are 54,06% din voturi, devansând-o cu opt puncte procentuale pe contracandidata sa Maia Sandu, lidera PAS, care a acumulat 45,94%, arată rezultatele preliminare ale CEC, după centralizarea a 98,51% din procesele verbale ale secțiilor de votare.

07:45 13.11.2016

Colega noastră Iulia Mihailova a fost printre cei mai matinai alegători. Prietenul patruped n-a votat :-)

07:58 13.11.2016

În prima oră de la deschiderea secțiilor, au votat peste 40.000 de alegători, ceea ce reprezintă 1,42%.

Urmăriți transmisiunea live video de la CEC pe privesc.eu

08:07 13.11.2016

Comisia Electorală Centrală ține primul briefing de presă. Au fost prezentate primele informații despre deschiderea secțiilor de votare. Următorul briefing este la ora 10.00.

Vedeți aici orarul conferințelor de presă pe care le are programate CEC.

08:44 13.11.2016

Bătălia de pe reţele

În zilele noastre, bătăliile electorale se dau nu doar la urnele de vot, dar şi în mediul online. Cel puţin pe Internet, Maia Sandu este mai populară decât Igor Dodon. În ultima perioadă, numărul internauţilor care urmăresc pagina ei de Facebook a crescut considerabil, candidata la preşedinţie devenind astăzi primul politician moldovean cu 100 de mii de aprecieri pe această reţea de socializare. Pagina de persoană publică a liderului socialiştilor are aproape 36 de mii de aprecieri. Pe de altă parte, la dezbaterile electorale, Igor Dodon i-a sugerat Maiei Sandu să iasă de pe Facebook, pentru că realitatea e alta decât ceea ce se vede pe Internet.

Încarcă mai mult

XS
SM
MD
LG