Linkuri accesibilitate

Două zile pînă la alegerile prezidențiale din Statele Unite


Sondaj ABC/Washington Post: Hillary Clinton are un avantaj de cinci puncte procentuale.

Candidații prezidențiali americani Donald Trump și Hillary Clinton și-au intensificat campania într-un ultim efort de cucerire a alegătorilor înainte de alegerile din 8 noiembrie.

Republicanul Trump a călătorit sâmbătă prin statele indecise, care includ Pennsylvania, Carolina de Nord și Florida, iar astăzi se va afla în state care votează tradițional cu democrații.

Clinton și-a concentrat eforturile pe convingerea electoratului democrat să participe masiv la vot, inclusiv alegătorii afro-americani, latino-americani și femeile.

Rezultatele ultimului sondaj reprezentativ realizat de ABC și „Washington Post” sugerau astăzi că Hillary Clinton are un avantaj de cinci puncte procentuale, conducând cu 48 la 45, la scară națională. Dar media sondajelor sugerează o diferență mai mică.

Sâmbătă seara, în campania lui Trump au intervenit clipe palpitante, când bodigarzii l-au scos pentru scurt timp de pe scenă în timpul unei întâlniri electorale în statul Nevada, după ce un bărbat din public a strigat că unul din cei prezenți avea o armă (AE).

XS
SM
MD
LG