Linkuri accesibilitate

Cînd zbori la business


Pînă dau de violență, normele de bună creștere o duc excelent.

Pînă dau de violență, normele de bună creștere o duc excelent. Însă, într-o zi, deloc bună, o bombă explodează în metrou sau la aeroport. După care, politicieni și sfătuitori autoinvitați, explică lumii întregi că nu trebuie și nu are dreptul să se teamă.

Dar oamenii nu mai pot fi bine crescuți. Dacă, în metrou, o femeie cu burkă se așează lîngă tine, încerci să te controlezi, transpiri, intri la gînduri negre și, pînă la urmă, te prefaci că a venit stația la care trebuie să cobori. Am trăit scena și am văzut-o de zeci de ori.

Jurnal de corespondent: Traian Ungureanu (Londra)
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:27 0:00
Link direct

La fel se întîmplă în aeroport cînd te nimerești la coadă lîngă un grup de arabi. Începi să tropăi mărunt și, pe urmă, îți cauți de treabă în altă treabă.

Domnii și doamnele care se pricep la educație apar la tv și ceartă lumea pe motiv de rasism. E de crezut că problema nu e rasismul ci prostia celor ce interzic reacții umane instinctive, de dragul ținutei ideologice. Ar mai fi de notat că sfătuitorii vin dintr-o lume care se poate lipsi de metrou și zboară la business.

Previous Next

XS
SM
MD
LG