Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Despre informarea antreprenorilor cu privire la beneficiile Acordului de Liber Schimb cu Uniunea Europeană se va vorbi în cadrul unei conferințe de presă, ținută de ministrul Economiei, Octavian Calmâc, și Ambasadorul UE la Chișinău, Pirkka Tapiola.

Parlamentul este convocat în ședință plenară, iar activiștii Centrului pentru Jurnalism Independent anunță un protest în fața Legislativului, nemulțumiți că jurnaliștii nu au acces direct în sala de ședințe, pentru a urmări ce fac deputații sau cum votează fiecare dintre ei.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:34 0:00
Link direct

Premierul Pavel Filip anunță o ședință de lucru la care se va discuta situația pe piaţa farmaceutică şi asigurarea populaţiei cu medicamente.

Din agenda internațională:

La Bruxeles secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, se va întâlni cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker.

La Geneva, Înaltul Comisar pentru Drepturile Omului, Zeid Ra'ad Hussein, își va prezenta raportul anual în fața celor 47 de state membre al Consiliului ONU. Documentul se va axa pe criza din Orientul Mijlociu și Africa.

La Moscova, președintele rus Vladimir Putin se va întâlni cu omologul său sârb Tomislav Nikolic.

Vicepreședintele Statelor Unite, Joe Biden, își încheie turneul de cinci zile în Orientul Mijlociu, fiind așteptat astăzi în Iordania, prilej cu care se va discuta despre conflictul din Siria și campania internațională contra grupării jihadiste Statul Islamic.

XS
SM
MD
LG