Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Timpul”


Invitatul serii este reporterul Dorin Galben.

În ediția de vineri, 20 februarie, reporterii ziarului Timpul vor spune cititorilor unde au dispărut miliardele de lei de la Banca Națională, vor prezenta un reportaj despre panica care s-a creat în societate din cauza deprecierii leului și vor analiza cu ce probleme se confruntă agricultorii.

Cei care vor cumpăra ziarul, vor afla istoria a trei copii din satul Izbiște, Criuleni, care au rămas a nimănui pentru că le-a decedat bunica. Mama micuților a dispărut, tatăl este la închisoare, iar apropiații spun că nu-i pot lua la ei.

Pe paginile color cititorii vor găsi o galerie foto care prezintă aglomerația de la Piața Centrală din capitală. Tot aici vor putea citi un reportaj despre cum văd oamenii simpli deprecierea leului.

În acest context departamentul economic a făcut o sinteză a informațiilor care au apărut în presă despre furtul de la BEM, unde se explică schemele prin care au fost sustrași banii.

Cei interesați de agricultură vor afla cum se descurcă fermierii fără subvențiile oferite de la stat.

În această ediție nu uităm nici de corupția din țară. În unul dintre materiale se spune de ce polițiștii sunt tentați să ia mită. Cauza principală ar fi salariile mici.

La fel, mâine cititorii vor găsi un comentariu despre recensământ, câteva fragmente din cărțile regretatului Constantin Tănase, dar și câteva editoriale în care se analizează cele mai stringente probleme din țară.

XS
SM
MD
LG