Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata serii este Raisa Răzmeriţă, de la „Ziarul de Gardă”.



Mâine, în Ziarul de Gardă citiţi istoria unei familii recent despăgubită cu 10 mii de euro, ajunsă în ghearele caracatiţei justiţiei din Republica Moldova. Tot în numărul de mâine aflaţi care este tactica prin care încearcă o judecătoare şi o avocată, prinse cu mită de 2 mii de euro, să scape nepedepsite.

Tot aici găsiţi un reportaj de la locurile de muncă ale deţinuţilor şi aflaţi câte zile de muncă după gratii valorează o zi de libertate. În ediţia de mâine aflaţi cine are dreptate într-un conflict de milioane dintre doi foşti colegi, dar şi despre prima neConferinţă în educaţie.

Tot în numărul de mâine aflaţi istoria unei deportate la 7 ani şi cât valorează acum averea confiscată în acea perioadă. Totodată, vedeţi cine sunt mesagerii acordeonului peste hotarele ţării. Acestea, dar şi alte subiecte interesante găsiţi înb numărul de mâine al Ziarului de Gardă.
  • 16x9 Image

    Tamara Grejdeanu

    Sunt parte din echipa Europei Libere din 2012 și în cei mai mulți ani de când sunt aici am povestit la radio despre oameni și preocupările lor, am scris despre educație, justiție și drepturile omului. În 2022 am trecut în departamentul digital și alături de cei mai faini colegi, sper că facem o treabă bună la moldova.europalibera.org.

XS
SM
MD
LG