Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova şi în lume


Premierul Iurie Leancă va ţine un discurs la Adunarea generală a ONU; protestul socialiştilor; Simpozion de numismatică la a 20-a aniversare a leului moldovenesc.


Membrii şi simpatizanţii Partidului Socialiştilor din Republica Moldova organizează în capitală o acţiune de protest, a doua în tot atâtea zile. Ieri socialiștii lui Igor Dodon au cerut investigarea unor afaceri considerate de ei necurate, legate de Banca de Economii și concesionarea aerioportului Chișinău.

IDIS Viitorul și Agenda Națională de Business (ANB) invită la masa rotundă cu tema succeselor înregistrate de ANB în cei cinci ani de existență.

Președintele RM Nicolae Timofti va vizita Brigada 1 infanterie motorizată „Moldova” de la Bălți.

Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei, Institutul de Arheologie Vasile Pârvan al Academiei Române din Bucureşti şi Societatea Numismatică din Republica Moldova deschid Simpozionul de Numismatică, dedicat aniversării a 20-a a leului moldovenesc.

Premierul Moldovei Iurie Leancă se va număra astăzi, potrivit agendei ONU, printre vorbitorii la Adunarea Generală a Națiunilor Unite, care a început săptămâna aceasta și se va încheia la 4 octombrie. Pe lista vorbitorilor de astăzi se mai află printre alții premierul Japoniei, Shinzo Abe.

La Soci începe astăzi un forum investițional de trei zile, încă una din numeroasele manifestări internaționale găzduite de stațiunea rusească de la Marea Neagră înaintea Jocurile Olimpice de Iarnă, de anul viitor.
XS
SM
MD
LG