Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este jurnalista Marina Ciobanu.

„În ediția de joi a Ziarului de Gardă aflați despre tranzacțiile sute de milioane de lei care vizează imobile de lux din Chișinău și legătura dintre acestea cu lideri poltici ai partidelor de la guvernare.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:26 0:00
Link direct

În același număr aflați ce cumpărături au făcut judecătorii din Republica Moldova în anul 2016. La 25 mai aflați cea de-a doua parte a investigației care scoate la suprafață firmele și persoanele în buzunarul cărora au ajuns milioanele de euro pentre repararea drumurilor naționale și locale.

Joi aflați și cum avocatul-vedetă, Valerian Mânzat, condamnat la nouă ani de închisoare la opt ani de la infracțiune continuă să se afle în libertate, dar și cum va scăpa de detenție într-un alt dosar de trafic de influență.

Joi, citiți și un inteviu cu deputata liberal-democrată Maria Ciobanu despre tentative de corupere, compromisuri în Parlament, Filat și Plahotniuc.

În ediția de joi citiți despre falsurile difuzate de posturile rusești retransmise în Republica Moldova, proprietari politici și interese de partid.”

[Transcriere: Nicu Gușan]

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG