Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: portalul „Anticoruptie.md”


Invitata emisiunii este jurnalista Victoria Dodon.

Un ziar în fiecare seară: portalul „Anticoruptie.md”
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:13 0:00
Link direct


„Aflați de pe portalul Anticoruptie.md ce spune Comisia Electorală Centrală despre alegerile anticipate care ar urma să aibă loc la Chișinău și Bălți odată ce primarii celor două localități și-au anunțat demisia. Potrivit secretarului instituției, Veaceslav Agrigoroaie, după recepționarea actelor de la autorități, Comisia dispune de 30 de zile ca să stabilească data alegerilor. Cel mai probabil, scrutinele se vor desfășura pe 20 mai, de rând cu alte cinci localități din țară.

Găsiți detalii noi și despre litigiul legat de cafeneaua „Guguţă” din parcul central al Capitalei. Compania Finpar Invest, afiliată lui Vlad Plahotniuc și care cerea dreptul să ridice un hotel pe locul unde se află cafeneaua, a fost scoasă din dosar, iar în proces a intervenit o nouă firmă - Regata Imobiliare. Oficial, firma a cumpărat de la Finpar Invest clădirile fostei cafenele.

Alte detalii despre mersul litigiului, aflați pe Anticoruptie.md. Vă îndemnăm să accesați și celelalte rubrici ale portalului nostru, unde puteți citi investigații, analize și noutăți ce vizează funcționari și demnitari, banii publici sau alte subiecte de interes.”

[Transcriere: Alla Ceapai]

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG