Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este jurnalista Maria Şveţ.

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:35 0:00
Link direct


„În ediția de joi, 15 februarie, a Ziarului de Gardă aflați cine sunt oamenii din spatele celor mai mari producători de lactate din R. Moldova. Pe lângă milioanele obținute din comerț, companiile din R. Moldova care produc și comercializează produse lactate au câștigat, în ultimii ani, sute de contracte cu statul pentru livrarea produselor alimentare în instituții publice.

Tot joi, aflați că pensiile deputaților sunt de patru ori mai mari decât ale altor cetățeni, dar și că reforma pensiei îi avantajează tot pe ei. Reporterii Ziarului de Gardă au aflat detalii și despre legea tichetelor de masă: cum va funcționa, pe cine avantajează această lege și ce riscuri semnalează comisiile parlamentare de avizare.

La rubrica Exclusiv citiți un interviu cu Siddharth Kara, activist, expert în probleme de sclavie modernă și trafic de ființe umane din SUA. Aflați cum se ajunge de la sisteme de violență a femeilor la business sistemic și de ce migrația este considerată inima procesului de trafic de ființe umane.

Compania producătoare de mezeluri Rogob, proprietara Magazinului Universal Central UNIC, încearcă să privatizeze terenul de 1,38 hectare aferent centrului comercial, apelând în instanțele de judecată. În ediția de mâine a Ziarului de Gardă, aflați cum Primăria Chișinău este obligată de instanța de judecată să-i vândă magazinului UNIC, terenul aferent.”

[Transcriere: Alla Ceapai]

XS
SM
MD
LG