Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: portalul „Anticoruptie.md”


Invitata emisiunii este jurnalista Victoria Dodon.

Un ziar în fiecare seară: portalul „Anticoruptie.md”
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:21 0:00
Link direct


„Aflați astăzi, pe Anticoruptie.md, că Victor Micu a fost reales președinte al Consiliului Superior al Magistraturii, pentru încă patru ani, fiind și singurul candidat propus la această funcție. În perioada primului său mandat de președinte, activitatea Consiliului a fost marcată de critici, atât din interiorul, cât și din exteriorul sistemului, legate de lipsa de independență a CSM și a Justiției în general. În articol veți găsi detalii din declarația de avere a lui Victor Micu, dar și despre activitatea sa anterioară.

La rubrica Investigații citiți o analiză complexă a trei dosare de rezonanță legate de anchetarea furtului miliardului. Cauzele ce-i vizează pe Vlad Filat, Ilan Shor și Veaceslav Platon au avut „destine” diferite din momentul pornirii urmăririi penale. În două dintre ele au fost semnalate mai multe încălcări procedurale, excese din partea procurorilor și judecătorilor, rele tratamente și încălcarea drepturilor omului în detenție.

Pe portal mai citiți și rezultatele unui studiu despre reacția autorităților la investigațiile jurnalistice publicate în ultimii trei ani. Se adeverește că jumătate dintre protagoniștii a 32 de anchete de rezonanță continuă să se afle și astăzi în funcții, unii fiind avansați chiar dacă asupra lor planează în continuare suspiciuni evidente de lipsă de integritate. Mai multe detalii, pe Anticoruptie.md.”

Opinia dvs.

Arată comentarii

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG