Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Est Curier”


Invitata emisiunii este Svetlana Cernov.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:30 0:00
Link direct


„Ediția de săptămâna curentă a ziarului „Est Curier” își va informa cititorii și abonații despre motivele pentru care locuitorii satului Izbiște au decis să serbeze ziua satului aparte de sărbătoarea religioasă Hramul bisericii. În așa fel, mai mulți locuitori ai satului își pot pune în valoare îndeletnicirile or, de ziua satului în această localitate se organizează expoziții la care meseriașii, copiii, artiștii amatori își pot demonstra tot ce au de valoare, fără a fi constrânși de timp și de eventualii oaspeți care ar trebui să-i găsească cu masa întinsă acasă și nu în centrul localității.

Pasiunea pentru animale purtată în suflet din copilărie a răzbit în familia hârtopenilor Vitalie și Irina Malai după mai mulți ani de trai la oraș într-o afacere în satul natal. Ei gestionează cu succes o stână, aplicând abilitățile deprinse de la tată și bunei, dar și folosind cele mai noi tendințe în domeniu.

Am pregătit pentru cititori o retrospectivă a vieții și activității bibliografului Tamara Isac, originară din Criuleni, numele căreia a fost conferit bibliotecii publice orășenești deja de 16 ani. A fost autoarea câtorva bibliografii din domeniul științelor agricole, cele mai solicitate fiind monografiile bibliografice dedicate viticulturii Moldovei și Ucrainei.

Amatorii de fotbal vor afla în ce condiții a fost disputată super cupa Asociației raionale de fotbal Criuleni și ce echipă și-a adjudecat-o în ultima duminică din octombrie.”

[Transcriere: Tamara Grejdeanu]

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG