Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este Maria Şveţ.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:07 0:00
Link direct

„În ediția din 9 noiembrie a Ziarului de Gardă aflați ce case și mașini de lux au în proprietate șefii de la Centrul Național Anticorupție. Cu salarii lunare de circa 20 de mii de lei, majoritatea dintre ei conduc bolizi de lux și locuiesc în case și apartamente spațioase, de milioane de lei.

Tot joi aflați detalii din viața lui Gherman Gorbunțov, fostul președinte și acționar majoritar al băncii falimentare Universalbank din R. Moldova, dar și fost proprietar al mai multor bănci din Federația Rusă, implicate în scheme de spălare de bani și evaziuni fiscale. Presa din Rusia l-a supranumit pe Gorbunțov „bancherul negru”, pentru legăturile sale cu structurile mafiote.

Din interviul cu șefa oficiului de legătură NATO la Chișinău aflați ce rezumă activitatea viitorului birou de legătură NATO, dar și ce proiecte urmează a fi implementate odată cu deschiderea acestuia la Chișinău.

Tot mâine, 9 noiembrie, aflați ce cred protestanții despre avort, căsătorii între persoane de același gen și egalitatea dintre bărbați și femei. Ziarul de Gardă a discutat cu două familii, una de confesiune adventistă și alta - baptistă, elucidând ce înseamnă să fii protestant într-o societate în care majoritatea se declară ortodoxă.”

[Transcriere: Alla Ceapai]

XS
SM
MD
LG