Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Est Curier”


Invitata emisiunii este Elena Chiriac.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:08 0:00
Link direct

„În ediţia curentă a ziarului Est Curier, locuitorii raioanelor Criuleni şi Dubăsari vor afla cine sunt deţinătorii Cupei raionului Criuleni la fotbal.

Vor afla că tinerii care au rupt arborii din Criuleni nu au fost amendaţi, dar sunt cercetaţi penal şi că au sădit în loc copacii, procurându-i cu 300-500 de lei bucata.

De la Coşerniţa pomicultorii au învăţat cum să producă mere roşii, care sunt solicitate pe piaţă.

Campania anti-trafic, desfăşurată în raionul Dubăsari de asemenea va fi în vizorul publicaţiei regionale.

Despre întâlnirile liceenilor din Cimişeni cu doctorul în istorie şi conferenţiarul universitar Mariana Ţăranu vor afla cititorii din raionul Criuleni şi Dubăsari, pentru că liceul teoretic din Cimişeni şi-a sărbătorit la 10 octombrie ziua numelui, adică numele pe care îl poartă Regele Mihai I.

De asemenea, vor afla cititorii şi despre succesul dubăsărenilor care au luat locul doi la competiţiile de orientare sportivă, desfăşurate între elevi, la Chişinău.”

[Transcriere: Tamara Grejdeanu]

  • 16x9 Image

    Tamara Grejdeanu

    Sunt parte din echipa Europei Libere din 2012 și în cei mai mulți ani de când sunt aici am povestit la radio despre oameni și preocupările lor, am scris despre educație, justiție și drepturile omului. În 2022 am trecut în departamentul digital și alături de cei mai faini colegi, sper că facem o treabă bună la moldova.europalibera.org.

XS
SM
MD
LG