Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este Marina Ciobanu.

„La 20 iulie aflați detalii din culisele reformei sistmeului electoral, ce prevede documentul final, cum au fost respectate recomandările Comisiei de la Veneția și ce proteste se așteaptă în ziua votului final.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:27 0:00
Link direct

În ediția din 20 iulie a Ziarului de Gardă aflați detalii despre Otilia Nicolai, noua șefă a Agenției pentru Recuperarea Bunurilor Infracționale, despre cum împreună cu soțul său, cu care a fost coleg în cadrul Centrului Național Anticorupție, au vândut, în 2016, un apartament cu aproape un milion de lei.

Tot mâine aflați cum un personaj anchetat penal după evenimentele din aprilie 2009, dar achitat recent de CSJ, ajunge deputat în Parlamentul R. Moldova pe listele Partidului socialiștilor.

În același număr aflați câți bani au în buzunare partidele politice din R. Moldova, de unde provin milioanele pe care le plătesc pentru a-și promova imaginea și de ce unele cheltuieli, politicieni au evitat să le treacă în documentul prezentat la CEC.

Joi discutăm pe tem de actualitate cu deputatul liberal-democrat Vadim Pistrinciuc.”

[Transcriere: Nicu Gușan]

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG