Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata ediției este Marina Ciobanu.

„În Ziarul de Gardă de joi, 2 august, aveți ocazia să citiți un interviu exclusiv cu fostul premier Valeriu Streleț. Revenit în domeniul privat, Streleț vorbește despre „liniile roșii” care au fost încălcate de fostul său coleg Vladimir Filat și care, spune Streleț, sunt încălcate și astăzi, mult mai grav, de actuala guvernare. Ce spune fostul premier despre independența justiției, furtul miliardului, Șor, Filat, Plahotniuc sau Filip, aflați cumpărând Ziarul de Gardă din chioșcuri.

De asemenea, din ziarul de mâine aflați cum un judecător i-a dat dreptate unui avocat care-i era rudă. Chiar dacă cei doi au încercat să ascundă relația de rudenie, judecătorul a fost dat de gol chiar de mama sa.

Tot mâine vedeți cum ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, și-a numit mai mulți apropiați în funcții de conducere la întreprinderile subordonate ministerului, dar și cum, fiind ministru, promovează interesele Universității Agrare din Moldova la conducerea căreia poate reveni atunci când nu va mai fi ministru.”

XS
SM
MD
LG