Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este redactoarea Marina Ciobanu.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:14 0:00
Link direct


„În ediția din 7 decembrie a Ziarului de Gardă citiți despre tranzacțiile cămătarului de la Centrul Național Anticorupție, care în ultimii cinci ani a declarat venituri de 1,35 milioane de lei.

În același număr aflați ce se întâmplă la cinci ani de la tragicul accident din Morenii Noi, Ungheni, când 13 persoane au murit, iar alte 37 au ajuns după gratii.

Joi, aflați cum Partidul Democrat din Moldova a adăugat în lista sa de primari încă zece nume și cum explică opoziția extraparlamentară faptul că nu a propus niciun candidat la alegerile locale noi.

În prima ediție din această iarnă aflați din Ziarul de Gardă la ce instituții de învățământ preferă să învețe copiii aleşilor poporului. La pagina „Reporter Special” aflați despre cei 13 ani de întuneric în casă și în justiție ai unui locuitor al capitalei.

Într-un interviu cu jurnalista Cathrine Gyldensted din Danemarca, care este fondatoarea conceptului „Jurnalism Constructiv”, discutăm despre presa actuală sub aspectul soluțiilor pe care le poate oferi referitor la problemele pe care le abordează”.

[Transcriere: Alla Ceapai]

XS
SM
MD
LG