Linkuri accesibilitate

Invitatul emisiunii este Ion Mititelu, redactor-șef.

În „Cuvântul liber” de astăzi, într-un articol care se numește „Dorință și Speranță”, este vorba despre faptul că în satul Cociulia, raionul Cantemir a fost finalizată cu succes implementarea proiectului comunitar „Aportul femeilor active în succesul comunității” de renovare a locului de agrement care se numește La izvor. Cu această ocazie locul a fost sfințit de preotul paroh al bisericii din sat, Nicolae. După care, artiștii amatori ai ansamblului folcloric „Semănătorii” au asigurat o adevărată sărbătoare pentru săteni și oaspeți.

Trebuie să menționăm că programul național de mentorat pentru femei active „Inspir-o” a rezolvat mai multe probleme comunitare pe parcursul ultimilor ani.

Ziarul mai public un articol semnat de Maria Colțiu, consilier la Biroul de probațiune Leova, care este intitulat Violența naște violență, în care se vorbește că violența este un fenomen răspândit pe larg în Republica Moldova. Pe parcursul anului 2017, în adresa biroului de probațiune Leova au parvenit 17 sentințe ori hotărâri de condamnare vizând aplicarea violenței, față de 7 în 2016.

[Transcriere: Tamara Grejdeanu]

XS
SM
MD
LG