Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Cuvântul Liber”


Presa generic.

Invitatul emisiunii este Ion Mititelu.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:22 0:00
Link direct


„Ziarul de astăzi publică un interviu cu vicepreşedintele raionului Ion Plămădeală, responsabil de problemele economice, cu referinţă la situaţia economică în raionul Leova, dar şi o informaţie despre pregătirea către iarnă a sectorului drumuri a Societăţii pe Acţiuni „Drumuri din Cimişlia”.

O altă informaţie este cu referinţă la instruirea antreprenorilor locali de către incubatorul de afaceri din oraşul Leova, instruire în cadrul proiectului Centrului Tânărului Antreprenor. Ziarul scrie următoarele: „Recent, un grup de tineri au învăţat cum se efectuează analiza solului şi să identifice care sunt punctele tari şi cele slabe, oportunităţile şi riscurile unei afaceri.”

Ziarul se difuzează şi în raionul Cantemir. Publicăm un interviu semnat de Ion Domenco: „O idee bună dă naşteri unor fapte bune”. E vorba despre construcţia unui tronson de drum cu puterile raionului şi a cetăţenilor.

Sunt deja câteva cazuri de intoxicaţie în beciuri şi, avertizează, specialiştii care trebuie să fie comportamentul cetăţenilor, producătorilor de vin în condiţii casnice.”

[Transcriere: Tamara Grejdeanu]

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG