Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este Diana Gaţcan.

„În ediția din 29 noiembrie a Ziarului de Gardă aflați cine va livra produse pentru nou născuți în maternitățile din țară în cadrul campaniei guvernamentale, „O nouă viață”, dar și ce legături există între agentul economic și liderului Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc. Tot în această ediție aflați cine, de fapt, construiește Arena Națională.

Pentru că acest număr de ziar apare în ajunul Marii Uniri, Ziarul de Gardă a pregătit un interviu cu primarul municipiului Iași, Mihai Chirica. Tot în această ediție aflați ce l-a motivat pe un fost deputat în vârstă de 77 de ani să parcurgă 550 de km pe jos, pentru a participa la evenimentele dedicate Zilei Marii Uniri.

În numărul de joi, citiți și o incursiune în proiectul „cetățenie prin investiție”, promovat cu mare fast de guvernare, dar care prezintă mai multe riscuri pentru securitatea statului. Ziarul de Gardă abordează în ediția din 29 noiembrie și subiectul reparației viitorului sediu al Procuraturii Generale, pentru care au fost alocați bani suplimentari, și istoria achitării unui procuror învinuit că a luat mită în două episoade.”

[Transcriere: Alla Ceapai]

XS
SM
MD
LG