Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Timpul”


Invitata emisiunii este Alina Panico.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:43 0:00
Link direct


„În ediția de vineri, 1 decembrie, jurnaliștii ziarului Timpul au scris despre „Capcană separatistă: Chișinăul a cedat din nou în fața Tiraspolului”. Unele acorduri, semnate săptămâna trecută de reprezentanții politici ai Chișinăului și Tiraspolului, contravin legislaţiei R. Moldova. De mai bine de două decenii, Chișinăul respectă deciziile semnate cu Tiraspolul, în timp ce regimul secesionist nu ține cont de obligațiunile, pe care şi le asumă, şi doar profită din plin de tot felul de privilegii.

În ediția curentă aflați că implicarea lui Traian Băsescu în politica moldovenească are efecte negative asupra lui Igor Dodon. Numărul unioniștilor din R. Moldova crește în ciuda propagandei ruse extrem de agresive.

Cititorii vor descoperi un reportaj despre casele de sute de mii de euro construite din salarii de mii de lei. În timp ce unii conaționali mor de foame, alții se scaldă într-un lux ieșit din comun, dovadă fiind casele mari și mașinile luxoase pe care le au moldovenii. TIMPUL a vizitat în această săptămână unul dintre satele cu cele mai luxoase case din R. Moldova.

Un alt subiect pe care vă invităm să îl citiți este despre șomerii cu studii superioare. După absolvirea facultății, deși n-au experiență de lucru, proaspeții absolvenți își doresc un salariu mare, mașină de serviciu și birou. Cu toate acestea, cercetările demonstrează că pentru lucrătorii necalificați există mai multe oferte de muncă decât pentru posesorii diplomelor de studii superioare.

În paginile ziarului găsiți și povestea unei meșterițe din Chișinău care realizează cele mai originale plăcuțe din lemn cu mesaje motivaționale, cutii, scărițe și rame pentru oglinzi cu ajutorul tehnicii hand lettering.

Cititorii Timpului vor putea găsi și alte subiecte sau editoriale actuale, atât din domeniul politic sau economic, cât și social sau istorie.”

[Transcriere: Alla Ceapai]

XS
SM
MD
LG