Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este jurnalista Marina Ciobanu.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:11 0:00
Link direct


„În ediția din 23 noiembrie a Ziarului de Gardă aflați cine sunt, ce promisiuni fac și ce averi declară cei cinci procurori care au fost instalați în fotolii de membri ai Consiliului Superior al Procuraturii.

Tot joi citiți lecția românească de protecție a datelor cu caracter personal și aflați cum jurnaliștii din România, spre deosebire de cei din R. Moldova, au acces la probe din dosare penale.

Informații din culisele unui referendum de nouă milioane de lei, eșuat citiți la pagina „Reporter Special”, iar la pagina „Realitatea” aflați de ce filmul „Istoria Moldovei”, realizat sub patronajul șefului statului, Igor Dodon, este calificat de experți drept un exercițiu de propagandă și manipulare.

Joi discutăm cu despre deportarea în Siberia, revenirea la baștină, pământ și vin, despre nostalgia după URSS și ideea Unirii cu România, despre președintele Dodon și foștii șefi de stat pe care i-a avut țara, despre televiziune și adevăr, despre mentalitatea omului și relația bisericii cu politica într-un interviu cu Ion Radu fost deportat, în vârstă de 82 de ani, din satul Romanivca, raionul Ungheni.”

(Transcriere: Tamara Grejdeanu)

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG