Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Anticoruptie.md”


Invitata rubricii de astăzi este Victoria Dodon.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:00 0:00
Link direct

„Aflați de pe portalul Anticoruptie.md că mai mulți dintre miniștrii din Guvernul Filip au renunțat la unele proprietăți în 2016, în favoarea unor noi achiziții. Potrivit declarațiilor de avere publicate pe portalul Autorității Naționale de Integritate, cele mai multe schimbări au intervenit în declarația de avere a ministrului Justiției, Vladimir Cebotari, și a ministrului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Vasile Bâtca. De exemplu, familia lui Vladimir Cebotari a înstrăinat anul trecut un apartament și acțiunile deținute în două companii – SRL Neaos și SRL FlyOne. Pentru pachetul de acțiuni deținute în compania aeriană, soția ministrului ar fi primit patru milioane de lei. Alte detalii la rubrica Știri.

Tot pe Anticoruptie.md citiți că Centrul de Investigații Jurnalistice a mai câștigat un proces de judecată. Centrul a fost acţionat în instanţă acum un an, în urma unei sesizări postate pe Harta Corupţiei a portalului Anticoruptie.md. Reclamantul a cerut despăgubiri de un milion de lei.

Vă invităm să accesați și rubrica Investigații unde aflați despre chilipirurile imobiliare ale unor judecători. Alte detalii, pe Anticoruptie.md.”

Opinia dvs.

Arată comentarii

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG