Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata rubricii este Marina Ciobanu.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:23 0:00
Link direct

„În ediția tipărită a ZdG, pe care o găsiți în chioșcuri, puteți citi un interviu cu Vladimir Voronin, liderul PCRM și cel mai longeviv președinte al R. Moldova. Deputatul a vorbit în premieră cu jurnaliști de la ZdG despre Dodon, Plahotniuc, Roșca, furtul miliardului, dar și alte subiecte actuale.

Mai puteți citi explicațiile lui Igor Dodon despre petrecerile private de la vila statului de la Condrița, puteți afla de ce la un an de la reformare, ANI încă nu este funcțională, iar declarațiile de avere ale funcționarilor nu sunt publice sau despre cum 13 procurori au câștigat 13 concursuri organizate la Procuratura Generală ei fiind singurii candidați, dar și de ce dosarul unui judecător prins cu mită a fost trimis de CSJ la rejudecare. Mai puteţi citi ce cred despre divorțuri, căsătorii, moarte și avere reprezentanții confesiunii baptiste.

La 29 iulie 2017, ZdG împlinește 13 ani de activitate. Cu această ocazie, ZdG a fost în satul cu cei mai mulți abonați, unde a discutat cu cititorii despre Ziar și despre R. Moldova”.

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG