Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Timpul”


Invitatul emisiunii este ziaristul Dorin Galben.

„În ediția de vineri, 21 iulie, jurnaliștii ziarului „Timpul” au pregătit un reportaj special, însoțit de o galerie foto de la proteste organizate în centrul capitalei împotriva schimbării sistemului electoral. „Plahotniuc la pușcărie!” sau „Nu mințiți poporul cu televizorul!” au fost doar două dintre lozincile scandate de protestatari în fața Parlamentului.

Pavel Păduraru publică în numărul curent un editorial despre strada Serafim Urecheanu, cinci euro de la Platon și un plan îndrăzneț al Părintelui Ghenadie, fost reprezentant al Mitropoliei Moldovei la Moscova.

Georgeta Carasiucenco a realizat o sinteză despre cum președintele Dodon își face reclamă pe banii rusești, pe seama tinerilor și prezintă probe concludente.

În „Timpul” de astăzi, reporterii au scris un articol despre agricultorii care au decis să renunțe la afaceri din cauza prețurilor exorbitante.

Editorialistul Marin Basarab vine cu o opinie despre capitala Republicii Moldova. El a ajuns la concluzia că Chișinăul este cel mai frumos șantier de pe planetă.

George Simion se întreabă într-un material de opinie ce facem noi când politica anti-românească revine la Chișinău. Tot el răspunde.

Ca și în edițiile precedente, în ziarul apărut astăzi cititorii „Timpului” vor putea găsi și alte subiecte sau editoriale de actualitate, atât din domeniul politic, economic, social, cultural, cât și culinar.”

[Transcriere: Natalia Sergheev]

XS
SM
MD
LG