Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Timpul”


Invitata rubricii de astăzi este Lia Ciutac.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:27 0:00
Link direct

„În ediția de vineri jurnaliștii ziarului TIMPUL au pregătit un material despre copilăria cetățenilor noștri din diferite generații. Aflați din material cât de diferită este copilăria din prezent cu cea de acum 60 de ani.

În ediția curentă avem un interviu cu actrița Ana Tkacenko, una dintre cele mai valoroase talente a Teatrului Național „Mihai Eminescu”. Eroina interviului a povestit despre visul frumos pe plan profesional și adevărata dramă pe care o trăiește pe plan personal.

Scenariul alimentelor alterate de la sfârșitul lunii noiembrie pare că se repetă. Asta este concluzia unor părinți ai căror copii au ajuns în spitale cu intoxicație alimentară. Care este situația alimentară din grădinițe aflați din ziarul de mâine.

Paginile de cultură din ediția curentă au fost dedicate Festivalului Internațional de Film documentar „Cronograf” și Festivalului de la Cannes. Jurnaliștii TIMPUL au ales cele mai culminante momente ale evenimentelor și le-au descris în material.

Tot în acest număr avem un material despre sacrificiile din spatele profesiilor bine plătite. Odată cu absolvirea liceului sau a gimnaziului, orice tânăr se gândește ce profesie să îmbrățișeze. Am aflat de la câțiva specialiști din diverse domenii ce sacrificii fac zilnic pentru a îndeplini cu succes sarcinile de serviciu, pentru care sunt remunerați.

Editorialiștii noștri au pregătit câteva opinii despre valorile familiei tradiționale pe care vă invităm să le citiți.

Cititorii TMPULUI vor putea găsi și alte subiecte sau editoriale actuale, atât din domeniul politic sau economic, cât și în cultură, social sau istorie.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG