Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ea.md”


Invitata rubricii de astăzi este Nadia Darie.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:16 0:00
Link direct

„Ea.md îți aduce în fiecare zi informații necesare și utile din domeniile pe care le urmărești. Afli de la noi ce tineri crește țara și cât de mic poate fi un influencer online, citiți despre cea mai mică vedetă din Republica Moldova prezentă pe o rețea de socializare.

Dintr-un interviu video acordat de un medic oncolog aflați despre cea mai tânără pacientă diagnosticată cu cancer mamar în Republica Moldova.

Puteți urmări și două ediții speciale ale emisiunii 20+ cu două femei de afaceri care să vă motiveze și să vă spună prin ce greutăți au trecut.

Avem o veste foarte bună pentru iubitorii de muzică. După 12 ani de la dispariția de pe piață a trupei O-Zone, băieții se reunesc în aceași formulă pentru un nou concert.

Aflați și despre trendurile de fashion, rețete gustoase, evenimente la care să mergeți dar și sfaturi utile despre cum să vă organizați timpul.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG