Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este Marina Ciobanu.

„În ediția din 17 august a Ziarului de Gardă aflați detalii despre averile, CV-urile și integritatea celor patru candidați la șefia Autorității Naționale de Integritate. Aflați cine s-a mutat în casă nouă, cât cost un apartament de 107 metri pătrați al altui pretenedent, cine se judecă cu Gas Natural Fenosa pentru un teren îngrdit ilegal și de ce un candidat și-a dus elicopterul la reparație.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:25 0:00
Link direct

În același număr citiți despre lipsa de surprize în concursurile pentru funcțiile de șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale și de șef al Procuraturii Chișinău, ce salarii au procurorii care s-au ales cu funcții noi și ce deficiențe în activitate au fost semnalate anterior.

În ziarul din 17 august aflați cum la opt luni după ce au fost reținuți pentru corupere pasivă, un susținător PDM și ruda șefului Serviciului Vamal nu doar că nu au ajuns pe banca acuzaților, dar și au fost promovați în funcții noi.

Tot mâine aflați cum șefii secretariatelor împart premii bănești președinților instanțelor cu acazia Zilei Independneței și a sărbătorii Limba Noastră.”

[Transcriere: Nicu Gușan]

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG