Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Sănătate Info”


Invitata rubricii de astăzi este Silvia Rotaru.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:05 0:00
Link direct

„Igor Dodon a semnat astăzi un decret prin care ministra Sănătății, Ruxanda Glavan, este revocată din funcție. Acesta și-a argumentat decizia prin faptul că pledează pentru reducerea aparatului administrativ, a numărului de ministere și pentru eficacitatea acestora - calitativă și nu numerică. Demiterea Ruxandei Glavan are loc în contextul reformei administrative centrale, potrivit serviciului de presă al Guvernului.

După demisia Ruxandei Glavan de astăzi Stela Grigoraș, actuala ministră a Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei urmează să preia noul minister comasat și să conducă două domenii extrem de complicate. Contactată de Sănătate INFO, Grigoraș a declarat că noua funcție este o mare provocare pentru ea, însă speră că va putea asigura o continuitate reformelor lansate în ambele domenii.

Luminița Suveică a demisionat de la șefia Centrului de Sănătate din Municipiul Chișinău, dar într-o lună a și revenit. Contactată de redacția Sănătate INFO, Suveică a declarat că a plecat din funcție din cauza unor probleme de sănătate, pe care ulterior le-a și rezolvat. Specialista însă se pare că face declarații diferite. Acum o lună, aceasta a menționat pentru alt protal de știri că a plecat din proprie inițiativă, ca să înceapă un alt proiect personal.”

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG