Linkuri accesibilitate

Brazii cu substrat politic


Nici măcar un simplu brad nu poate fi instalat în centrul oraşului fără fojgăieli politice.

Am urmărit cu dezgust, în weekend, scandalul din jurul brazilor. Povestea asta mi se pare foarte dizgraţioasă. Mai întîi în centrul capitalei apare un brad pipernicit, cu puţine crengi, şi toată lumea o ia în derîdere pe primăriţa Radu. Pe FB doamna Silvia Radu a fost făcută cu ou şi cu oţet, a fost caricaturizată şi chiar înproşcată cu sintagme sexiste.

Brazii cu substrat politic
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:02 0:00
Link direct

La rîndul ei, Silvia Radu şi-a acuzat rivalii de sabotare, cerînd înlocuirea bradului pipernicit. Ea a declarat că adepții primarului suspendat Dorin Chirtoacă au instalat intenționat arborele pipernicit pentru a-i strica ei imaginea. Primărița interimară a dispus aducerea unui brad nou, spunând că va plăti pe el 10 mii de lei din buzunarul propriu. Am văzut-o pe Silvia Radu apoi pe FB pe fundalul noului brad. Dar criticii spun că bradul viguros a fost tăiat fără autorizare de pe teritoriul unei foste grădinițe din capitală.

Mărturisesc că toată vînzoleala asta din jurul brazilor, cu substrat politic, m-a decepţionat şi m-a scîrbit profund. Înţeleg că în ţara asta toate trebuie să aibă o conotaţie politică. Nici măcar un simplu brad nu poate fi instalat în centrul oraşului fără fojgăieli politice.

Eu unul nu am nevoie nici de bradul piperncit, nici de bradul viguros. Nu am nevoie nici de bradul adepţilor lui Dorin Chirtoacă, nici de bradul Silviei Radu. De multă vreme nu am nevoie de nici un brad. Am acasă un brăduţ artificial şi el îmi este de ajuns!

XS
SM
MD
LG