Linkuri accesibilitate

PD-ul ne povăţuieşte înainte de alegeri!


De ce un partid care nu participă la alegeri ne dă sfaturi? Nu era mai bine să aibă un candidat?

Un sfat chipurile preţios a fost aruncat în mase deunăzi de Partidul Democrat. Purtătorul de cuvînt al PD, Vitalie Gămurari, a spus că socialiştii şi liberalii, cu mulţi membri în Consiliul Municipal, nu mai au dreptul moral să conducă oraşul Chişinău. Reprezentantul PD le sugerează alegătorilor să nu voteze pentru candidaţii PSRM şi PL şi să arate că le pasă de viitor.

PD-ul ne povăţuieşte înainte de alegeri!
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:02 0:00
Link direct

Sfatul acesta mi se pare cam ciudat. PD, nu are un candidat, căci doamna Silvia Radu nu e de la PD, nu-i aşa?, şi de ce atunci un partid care nu participă la alegeri ne dă sfaturi? Nu era mai bine să aibă un candidat? Şi dacă nu-l are, de ce mă povăţuieşte? De ce nu mă lasă să fac eu singur alegerea?

Foarte ciudată e şi invocarea „dreptului moral” de către PD. În această ţară mai există oare moralitate în politică? Mi se pare că aceasta a fost terfelită din zorii tranziţiei. Şi dacă cei de la PSRM şi PL nu au dreptul moral să conducă oraşul, de ce PD nu ne spune cine are acest drept? Chiar cine? Păi, ori ne explici pînă la capăt cine e purtătorul moralităţii desăvîrşite, ori nu insinuezi nimic. Aşa văd eu lucrurile.

După asemenea sfaturi preţioase, ţi se face scîrbă de toate alegerile acestea şi nici nu mai vrei să mergi la vot pe 20 mai. O dimineaţă frumoasă vă doresc, stimaţi ascultători!

XS
SM
MD
LG