Linkuri accesibilitate

Poveşti urîte cu „Moldtelecom”


Observ lucruri care îmi displac şi care mă nedumiresc!

Deşi sunt un client vechi al companiei Moldtelecom, remarc de la o vreme, în felul în care se comportă Moldtelecomul, lucruri care îmi displac şi care mă nedumiresc.

Ceea ce vă spun acum nu e un caz singular. Vasăzică, părinţii mei trăiau într-un sat din raionul Soroca. Apoi, după ce mama mea a murit, peste o vreme, tatăl meu a rămas fără telefonie fixă zile în şir. De ce? Pentru că mama semnase contractul cu Moldtelecom şi, în clipa în care compania a aflat că clientul a murit, a tăiat brutal, fără nici un avertisment, legătura telefonică. În consecinţă, un bătrîn a rămas fără telefonie fixă fără să înţeleagă ce se întîmplă.

Poveşti urîte cu „Moldtelecom”
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:23 0:00

Nu înţeleg această atitudine ofensatoare şi ciudată a Moldtelecomului. Chiar nu se poate afla dacă mai trăieşte cineva într-o casă după moartea clientului? Poate mai are cineva nevoie de telefon de vreme ce facturile sunt achitate? Asta Moldtelecom nu poate să admită? Nu se poate oare da un telefon şi formula o simplă întrebare? De ce trebuie tăiată legătura telefonică fără să se lămurească situaţia? Pentru că e aşa mai simplu? Dar ştie Moldtelecom cît de periculos e în zilele noastre să rămînă un bătrîn singuratic fără legătură telefonică?

Tatăl meu de 77 de ani trebuia să meargă în centrul raional, cu certificatul de deces al mamei, ca să rezolve problema asta. Nu e simplu pentru un om la vîrsta asta să facă un aşa drum. De aceea, m-am dus eu la Moldtelecom ca să închei un nou contract. Dar dacă nu eram în ţară? Şi exact acest lucru i se întîmplă deunăzi unui prieten. I-a murit tatăl într-un sat şi peste o vreme mama lui a rămas fără telefonie fixă. Nici un avertisment nu s-a auzit. Cei de la Moldtelecom nu se tem de protestele clienţilor, sunt convinşi că vor avea mereu sute de mii de clienţi şi admiratori. De aceea, nu catadicsesc să dea un telefon şi să se intereseze dacă mai trăieşte cineva în casa clientului decedat.

Nu ştiu unde vrea să ajungă cu un asemenea comportament Moldtelecom. Poate în UE?

XS
SM
MD
LG