Linkuri accesibilitate

Vine vara, ieftinim gazele naturale!


Ar mai fi avut loc ieftinirea asta, dacă anul 2018 nu ar fi fost unul electoral?

Interesantă e povestea gazelor naturale în RM, stimaţi ascultători! Tare interesantă!

Zilele astea ANRE a propus micşorarea cu 20% a tarifelor la gazele naturale pentru anul 2018. De ce pentru anul 2018, dacă două luni din acest an s-au evaporat deja? Poate ar fi corect să spunem pentru 10 sau 9 luni ale anului 2018?

Discuţiile despre posibila ieftinire a gazelor naturale au început încă la sfîrşitul anului 2017. Partidul Maiei Sandu chiar a denunţat la Centrul Naţional Anticorupţie conducerea ANRE, spunînd că aceasta a tergiversat nejustificat ieftinirea gazelor.

Vine vara, ieftinim gazele naturale!
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:56 0:00
Link direct

Nu ştim ce intenţii a avut ANRE, dar faptul evident trebuie constatat: ieftinirea se va produce după plecarea iernii, adică atunci cînd consumul de gaze naturale scade. Dar ar mai fi avut loc ieftinirea asta, dacă anul 2018 nu ar fi fost unul electoral? Eu nu am răspuns la această întrebare.

Mă tem şi de altceva, stimaţi ascultători. Ieftinirea asta nu poate să dispară oare imediat după alegerile plănuite pentru noiembrie? Nu cumva avem o ieftinire numai pentru sezonul cald? Oamenii vor însă o ieftinire în lunile de iarnă. Vom trăi şi vom vedea. Povestea gazelor naturale e foarte curioasă!

XS
SM
MD
LG