Linkuri accesibilitate

Premierul Filip ştie ce va face ANRE!


La un protest la Chișinău în... 2015
La un protest la Chișinău în... 2015

Se vede că premierul a analizat bine poziţia stelelor.

Premierul Pavel Filip pare a fi oracolul din Delphi. El a spus că tariful la gazele naturale ar putea să scadă cu cel puţin 20%, dar a precizat că decizia îi aparţine Agenţiei Naţionale de Reglementare în Energetică. Ciudată aserţiune, care seamănă cu o încercare de a influenţa ANRE. Premierul are doar o presupunere şi spune că mingea e pe terenul ANRE. Şi ce ar trebui să facă acum ANRE? Să ignore presupunerea lui Pavel Filip? Dar de ce ANRE nu poate să reducă tariful fără ca premierul să scruteze viitorul?

Premierul Filip ştie ce va face ANRE!
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:18 0:00
Link direct

Şi mărturisesc, stimaţi ascultători, că am avut un deja vu! Păi, exact acelaşi lucru s-a întîmplat acum doi ani, în ianuarie 2016! Şi atunci premierul Filip a spus că există soluţia de a micşora cu 10% tariful la gazele naturale, iar ANRE asta a făcut ulterior. Atunci a mai existat un vizionar. E vorba de deputatul democrat, fost comunist, Sergiu Sîrbu. Acesta spunea, în decembrie 2015, într-o emisiune televizată: „Eu vă promit că la anul tariful la gaze se va micşora substanţial”. Şi el s-a micşorat, chiar dacă nu substanţial.

Cred că la fel va fi şi acum. Premoniţia lui Pavel Filip va deveni realitate. Se vede că premierul a analizat bine poziţia stelelor. Ştie el ceva!

Şi mi-am amintit eu şi faptul că şi 2016, ca şi 2018, a fost un an cu alegeri. Să fie doar o coincidenţă faptul că premoniţiile domnului Filip au loc înaintea alegerilor?

Şi mai e ceva. Micşorarea asta a tarifului la gaze naturale ar fi benefică mai cu seamă în ajunul iernii, nu atunci cînd iarna se termină. Dar asta e o altă poveste, la care vom reveni cu prima ocazie.

XS
SM
MD
LG