Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este redactoarea Maria Şveţ.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:03 0:00
Link direct


„Din ediția de joi a Ziarului de Gardă, care poate fi găsit la toate oficiile poștale și chioșcurile de presă din țară, aflați detalii despre tragedia aviatică din Coasta de Fildeș în urma căreia patru cetățeni moldoveni, membri ai echipajului, și-au pierdut viața.

De asemenea, citiți un interviu cu medicul Violeta Horn-Rusnac, stabilită în Elveția, care povestește despre diferențele enorme dintre sistemul de sănătate elvețian și cel din Republica Moldova.

Tot în ziarul de joi găsiți și un interviu cu Nils Muižnieks, comisarul Consiliului Europei pentru Drepturile Omului, care vorbește despre restanțele Moldovei în implimentarea reformelor în Justiție.

Reporterii Ziarului de Gardă au studiat timp de câteva săptămâni cum funcționează mecanismul oligarhiei în trei țări din spațiul ex-sovietic: Moldova, Georgia și Ucraina, iar în ziarul de joi puteți vedea care sunt regulile de joc în cele trei țări marcate de oligarhie.

Din suplimentul „Stop Fals” aflați cum a fost reflectat subiectul suspendării finanțării europene la instituțiile media afiliate politic și cum au încercat acestea să transfere acest eșec pe umerii guvernelor anterioare.”

[Transcriere: Alla Ceapai]

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG