Linkuri accesibilitate

Avantajele și progresul


Ryanair
Ryanair

Din clișeele cele mai răspîndite ale zilei.

Unul din clișeu răspîndit spune așa: azi, cu o simplă apăsare de buton... Sau: azi, cînd distanțele nu mai contează... Fără a mai aminti de: azi, tehnologia e în fiecare casă...

Jurnal de corespondent: Traian Ungureanu (Londra)
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:17 0:00
Link direct

Un amar de lume are dreptul să protesteze. Realitatea însăși va protesta. O simplă apăsare pe buton te poate băga în bucluc. Cine a comandat pe net riscă, adesea, să devină ostatecul furnizorului. Aștepți cîteva săptămîni, marfa vine din China nu din țara vecină și trage după ea costurile de vamă.

Tehnologia din casă? Depinde de casă: dacă e ai casa și salariul mic, aspiratorul, fierul de călcat sau mașina de spălat țin un an și trebuie înlocuite. Rămîn călătoriile. Fără legătură cu reclamele.

Cine zboară low cost ajunge la destinație cocoșat sau îngustat de trei ore de zbor pe un scaun de copil nehrănit. Biletul e de două ori mai scump decît prețul de strigare. Trebuie să plătești extra: pentru că ai ajuns la aeroport, pentru că ai bajaje și pentru că ții morțiș să zbori. După care ai tot timpul să deguști avantajele și progresul.

Previous Next

XS
SM
MD
LG