Linkuri accesibilitate

Dacă îți pasă


Exemplele de exterminare prin mail au în frunte campaniile anti sau pro ceva.

Agresiunea, abuzul, dictatura, tortura, persecuția și alte forme perfecționate de chin, au un sediu stabil: mailul. Cei mai harnici și obsedați din contemporanii noștri au înțeles cît de util e mailul. Rezultatul e cruciada permanentă, cu victima legată de computer, blestemînd ziua în care și-a cumpărat mobil.

Jurnal de corespondent: Traian Ungureanu (Londra)
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:33 0:00
Link direct

Exemplele de exterminare prin mail au în frunte campaniile anti sau pro ceva. Un personaj public, dar și un om fără funcție sînt atacați de sute de mailuri pe zi care îi cer: să ia atitudine în favoarea balenelor, să urle de la fereastră împotriva marilor ferme de găini, să nu doarmă pe el în timp ce lumea nu are o zi internațională de luptă împotriva dopului de plută. Care dop consumă rezervele naturale și trebuie înlocuit cu dopul sintetic dar eco-sustenabil.

Cine crede că e de ajuns să nu citești se înșală. Mesajele vor fi urmate de reveniri ascunse sub titluri și imagini derutante. Așa de pildă mailul care te întreabă: îți pasă de România, sau Moldova sau Belgia. Dacă îți pasă, te-ai ars. Deschizi mailul și afli că ești dator să te pronunți asupra balenelor și găinilor de săptămîna trecută.

XS
SM
MD
LG