Linkuri accesibilitate

De ce avem nevoie de artă modernă?

Imagini de la expoziția găzduită de DOX, Centrul de Artă Contemporană de la Praga. Un foto reportaj realizat de Sophie Ramishwili.
Afișează mai mult

DOX, Centru de Artă Contemporană de la Praga.
1

DOX, Centru de Artă Contemporană de la Praga.

Bruiaj O colaborare între artiști cu handicap mental și artiști cu dizabilități de învățare   „Artistii țin oglinda rănilor lumii în fața noastră” (Josepf Skvorecky).  
2

Bruiaj
O colaborare între artiști cu handicap mental și artiști cu dizabilități de învățare
 
„Artistii țin oglinda rănilor lumii în fața noastră” (Josepf Skvorecky).
 

24 de ore în fotografii Fotografii pe hîrtie încărcate pe Flicks în răstimp de 24 de ore Parte a expoziției BIG BANG DATA   „In fiecare zi a vieții sale un om trebuie să asculte puțină muzică, să citească puțină poezie, să privească o pictură bună pentru ca grijile lumești să nu distrugă frumusețea pe care Dumnezeu  a pus-o în sufletul uman” (Johann Wolfgang von Goethe).  
3

24 de ore în fotografii
Fotografii pe hîrtie încărcate pe Flicks în răstimp de 24 de ore
Parte a expoziției BIG BANG DATA
 
„In fiecare zi a vieții sale un om trebuie să asculte puțină muzică, să citească puțină poezie, să privească o pictură bună pentru ca grijile lumești să nu distrugă frumusețea pe care Dumnezeu  a pus-o în sufletul uman” (Johann Wolfgang von Goethe).
 

24 de ore în fotografii Imagini pe hîrtie încărcate pe Flickr în răstimp de 24 de ore Parte a expoziției BIG BANG DATA  „O grămadă de pietre încetează să fie o grămadă de pietre în momentul în care un singur om se uită la ele văzînd imaginea unei viitoare catedrale” (Antoine de Saint-Exupery).
4

24 de ore în fotografii
Imagini pe hîrtie încărcate pe Flickr în răstimp de 24 de ore
Parte a expoziției BIG BANG DATA

 „O grămadă de pietre încetează să fie o grămadă de pietre în momentul în care un singur om se uită la ele văzînd imaginea unei viitoare catedrale” (Antoine de Saint-Exupery).

Încarcă mai mult

XS
SM
MD
LG