Linkuri accesibilitate

Cupa întrebărilor


Rusia e primul caz în care țara gazdă e clasată mai jos decît toate celelalte participante, pe poziția 70, în clasamentul FIFA.

Lăsînd politica la o parte, Cupa Mondială din Rusia e plină de alte lucruri ciudate și întrebări derutante. Spania a devenit prima echipă care își pierde antrenorul cu 24 de ore înainte de start.

Rusia e primul caz în care țara gazdă e clasată mai jos decît toate celelalte participante, pe poziția 70, în clasamentul FIFA.

Jurnal de corespondent: Traian Ungureanu (Londra)
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:35 0:00
Link direct

Peru a reușit, deja, o mare performanță: mișcări de stradă au dus la reducerea suspendării lui Paolo Guerrero. Cel mai bun jucător peruvian a fost recuperat în ultimul moment.

Înseamnă ceva Suedia fără Zlatan Ibrahimovic - retras, răzgîndit și apoi respins de Federația suedeză? E Argentina sortită să îl lase pe Messi fără un titlu mondial? Va fi Portugalia, echipa lui Ronaldo, o forță defensivă majoră? Multă lume subestimează apărarea acestei echipe care pare să aibă numai atac.

A trecut Brazilia peste cel mai mare șoc din istoria fotbalului? Faimosul 1-7 încasat acasă, împotriva Germaniei, pare să se fi stins. Terapia antrenorului Tite pare să fi reușit. Și de aici întrebarea: va fi Brazilia prima echipă non-europeană care cîștigă titlul în Europa? Evident, prima după Brazilia 1958.

Previous Next

XS
SM
MD
LG