Linkuri accesibilitate

Cel mai important lucru pentru Moldova, ACUM 


Imagine de arhivă.
Imagine de arhivă.

Recuperaţi banii! Ne-am săturat de poveştile şi de priorităţile voastre ca de mere pădureţe!

Cel mai important lucru pentru Moldova, ACUM
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:05 0:00
Link direct

Ca de obicei, în preajma alegerilor, conducătorii şi politicienii încep marea fojgăială. Ca de obicei, ei ne sfătuiesc ce ar trebui să facem, vorbesc despre priorităţilie stringente ale ţării, nasc tot soiul de proiecte.

Sunt conducători şi politicieni care ne vorbesc despre importanţa statalităţii, alţii ne amintesc mereu că acum o sută de ani a avut loc Unirea Basarabiei cu România. Unii vor să cîrpească o sumedenie de drumuri şi promit că vor pune osul la bătaie, alţii spun că avem nevoie urgent de un complex sportiv. Toţi ne vorbesc despre lucruri importante, care nu mai suportă nici o amînare, despre lucruri fundamentale.

Stimaţi conducători şi politicieni, vreau să vă rog să lăsaţi baltă fojgăiala şi să nu ne mai bombardaţi cu lucruri chipurile importante. Există momentan un singur lucru important în Republica Moldova – recuperarea sumelor uriaşe ciordite din trei bănci şi pedepsirea vinovaţilor. E chestia cea mai urgentă, cea mai necesară, fără de care nimic nu va mai merge şi fără de care nu vom mai ieşi din mocirla decăderii morale şi minciunii. Aduceţi banii înapoi sau cel puţin pedepsiţi vinovaţii! Şi lăsaţi poveştile frumoase despre statalitate şi unire, despre drumuri reparate şi compexe sportive. Recuperaţi banii! Ne-am săturat de poveştile şi de priorităţile voastre ca de mere pădureţe! Repet: Recuperaţi banii! Restul e foaie verde lobodă…

XS
SM
MD
LG