Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Din agenda internă a zilei, prezentată de agenția IPN:

Fundația de Binefacere Caritas Moldova desfășoară conferința națională cu genericul: „Îngrijirea la domiciliu, un pas mai aproape de cei aflați în nevoie”, eveniment organizat cu prilejul închiderii proiectului „Ajutor persoanelor singuratice în etate”.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:58 0:00
Link direct

La Comrat, programul „Susținerea agriculturii și dezvoltării rurale în UTA Găgăuzia și raionul Taraclia” (SARD), finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD, organizează evenimentul de încheiere a activității programului SARD.

Ambasada României în Republica Moldova organizează o conferință de informare cu privire la rezultatele proiectului „Sprijin pentru instituirea sistemului unic de urgență 112 din Republica Moldova”.

Tot în capitală are loc ședința Consiliului Republican al Partidului Socialiștilor. Participă președintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Din agenda internațională:

La Marrakech, în Maroc, se încheie summit-ul mondial de două zile pe tema migrației.

La Bruxelles are loc reuniunea miniștrilor de externe din UE.

Revista americană Time face publică Persoana anului.

Pe plan internațional este marchată, sub egida ONU, Ziua munților.

  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

XS
SM
MD
LG