Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Repere din agenda zilei prezentată de agenția IPN:

Premierul Pavel Filip şi membrii cabinetului de miniștri întreprind o vizită în orașul și raionul Orhei, în cadrul unui program de vizite în teritoriu criticat de opoziție drept campanie electorală.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:41 0:00
Link direct

La Chișinău, Centrul Național Anticorupție își prezintă bilanțul activității pe 2018 și organizează Ziua ușilor deschise cu ocazia Zilei internaționale anticorupție.

Oficialii Programului ONU pentru dezvoltare, PNUD, oferă distincții instituțiilor publice pentru efortul de a promova egalitatea de gen.

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului organizează Conferința Businessul Fructelor în Republica Moldova.

La Chișinău are loc un Forum Național anual al crescătorilor de nuci.

Câteva repere din agenda internațională prezentate de agenția Reuters.

La Viena, în Austria, țară aflată la președinția rotativă a Uniunii Europene, are loc conferința anuală a Parteneriatului Estic, sub genericul „O economie mai puternică pentru societăți mai puternice – investind în oameni pentru creștere sustenabilă”.

Premierul grec Alexis Tsipras începe o vizită de două zile la Moscova.

La Kiev efectuează o vizită președinta Lituaniei, Dalia Grybauskaite.

La New York sunt nominalizați candidații pentru premiile Grammy 2019, nominalizări amânate cu două zile pentru a nu coincide cu funeraliile de stat de miercuri ale fostului președinte american George H.W. Bush.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG