Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Repere din agenda zilei prezentată de agenția IPN:

La Chișinău are loc un Forum Național al Tinerilor în Domeniul Electoral organizat de Comisia Electorală Centrală, Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în Moldova.

Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal și reprezentanți ai Uniunii Europene anunță demararea unor activități publice privind protecția acestor date.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:42 0:00
Link direct

Asociația unionistă „UNIREA-ODIP” depune o plângere la Procuratura Generală împotriva deciziei lui Igor Dodon, din anul 2007 când era ministru al economiei, de a înstrăina terenul Cimitirului Eroilor Români din capitală.

Organizatorii proiectului Centenarul Filmului Românesc pentru Republica Moldova susțin o conferință de presă la încheierea acestuia.

Repere din agenda internațională prezentate de agenția Reuters:

Cancelara Germaniei, Angela Merkel, vizitează Varșovia în cadrul unui mecanism de întâlniri germano-poloneze periodice.

Președintele rus Vladimir Putin îl primește la Moscova pe președintele Cubei Miguel Diaz-Canel.

Premierul pakistanez Imran Khan se întâlnește cu președintele chinez Xi Jinping, la Beijing, în cadrul unei vizite considerate vitale pentru eforturile Pakistanului de a obține noi împrumuturi pentru sprijinirea economiei.

Premierul chinez Li Keqiang se întâlnește la Beijing cu omologul său din Croația, Andrej Plenkovic.

Premierul francez Edouard Philippe începe o vizită de câteva zile în Vietnam.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG