Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Președintele Republicii Macedonia, Gjorge Ivanov, întreprinde o vizită oficială în Republica Moldova la invitația șefului statului, Igor Dodon.

În dimineața acestei zile va fi semnat un memorandum de înțelegere ce prevede cooperarea pentru protecția calității în sectorul vitivinicol. Evenimentul este organizat de Oficiul Național al Viei și Vinului.

La 12:00 va fi semnat Acordul bilateral între Asociația investitorilor din România în Republica Moldova și Uniunea națională a patronatului român.

Agenda zilei cu Diana Răileanu
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:19 0:00
Link direct

Asociația Promo-Lex organizează o conferință de presă cu ocazia pronunțării hotărârii Curții Europene pentru Drepturile Omului (CEDO) în privința terenurilor agricole aflate după traseul rutier Tiraspol-Dubăsari-Râbnița.

Astăzi se încheie turneul unui grup de muzicieni renumiți din Franța care, în colaborare cu instrumentiști din Republica Moldova, au oferit șase concerte gratuite cu un program de muzică clasică basarabeană în cadrul turneului rural: „Lelița Franța Joacă Sârba Moldovenească”.

Din actualitatea internațională:

La Tokyo începe astăzi Summitul Japonia Uniunea Europeană.

În Olanda sunt marcați patru ani de la doborârea zborului MH 17, deasupra Ucrainei. O anchetă internațională a stabilit că avionul de pasageri a fost lovit de o rachetă din dotarea armatei ruse, omorând pe toți cei 298 de oameni aflați la bord.

Astăzi se împlinesc o sută de ani de când a fost executat, alături de familia sa, ultimul țar al Rusiei, Nicolae al II-lea Romanov.

XS
SM
MD
LG