Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Reprezentanții așa-numitei Mișcări de rezistență națională, din care fac parte susținători ai opoziției de dreapta, anunță că vor picheta sediul Ministerului de interne de la Chișinău.

De astăzi, un contingent al Armatei Naționale va participa la exercițiul multinațional „Sea Breeze 2018”, care va avea loc la Centrul de instruire Șiroki Lan”, regiunea Mikolaiv, Ucraina.

Agenda zilei cu Diana Răileanu
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:30 0:00
Link direct

Președintele Igor Dodon anunță că va participa astăzi la ceremonia de inaugurare în funcție a președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan.

Din actualitatea internațională:

În Turcia are loc ceremonia de investire în funcție a președintelui Recep Tayyip Erdogan. El va guvernaa țara următorii cinci ani, după ce pe 24 iunie a câștigat un nou mandat prezidențial.

Marea Britanie va găzdui întrevederea miniștrilor de externe din țările din Balcanii de Vest, iar ministrul de externe Boris Johnson are anunțată o conferință de presă.

La Groznîi vor avea loc audieri cu ușile închise în cazul Oiub Titiev. E vorba de șeful oficiului Memorial din Groznîi, care riscă zece ani de detenițe în baza unor presupuse probe false privind posesia de marijuana.

La Washington se așteaptă ca președintele Donald Trump să anunțe cine va fi noul judecător al Curții Supreme a Statelor Unite.

XS
SM
MD
LG